Додатне услуге

РАСТИ ЗДРАВО

Програм "Расти здраво" учи децу да од малена заволе физичку активност и да развију здраве животне навике.
Основни циљ програма је да се развија здравствена култура, чува и унапређује сопствено здравље, задовољи потреба за кретањем и путем тога створи навика свакодневног физичког вежбања. Поред едукације о хигијенским навикама, деца ће учити о томе колико је важна здрава исхрана за правилан раст и развој.
Игре су саставни део програма. Програм омогућава задовољење дечије потребе за игром, развија моралне особине детета и радне навике, самодисциплину, самосталност у раду и помагању другима.
Тренинг се одржава два пута недељно уз надзор сарадника спортског клуба "Панта Реи" у трајању до 45 минута.
Цена програма на месечном нивоу износи: 1200,00 динара.

ПЛЕСНО ЗАБАВИШТЕ

Плесни програм је забавног, васпитног и образовног карактера и позитивно утиче на правилан психофизички развој детета. садржи различите ритмичке игре и плесне вежбе којима се обједињује рад на телесном развоју и развоју естетске културе кретања.
Плес омогућава деци да уз музику и забаву кроз учење кореографија поправе координацију покрета и побољшају моторику читавог тела. Плесом се омогућава и лакша и бржа социјализација сваког појединца у колективу. У плесном програму користе се песме наших највећих дечијих композитора као и музика жанрова која је популарна, блиска и позната деци што додатно повећава пажњу и интересовање деце за овом активношћу.
Часови се одржавају два пута недељно у трајању од 30 до 45 минута. Часове плеса реализује сертификован тренер спортског плеса из плесне школе "Ритам плус".
Цена програма на месечном нивоу износи: 1500,00 динара.

МАЛА ШKОЛА ШАХА

Шах као спој игре, спорта и науке представља подстицај дечјег интелектуалног развоја. Шах представља превенцију за здраву личност. Сензомоторни развој, графомоторика, самопоуздање, такмичарски дух, као и тимски рад развијају се кроз шах, на креативан и забаван начин. Шах помаже деци у јачању самопоуздања и сарадње у колективу и јача ниво емоционалне стабилности. Шах чини да дете схвати личну одговорност за властите акције, као и да мора да прихвати њихове последице.
Мала школа шаха реализује се једном недељно у интервалу до сат времена.
Програм "Мале школе шаха" реализује Марија Стојановић, вишеструка кадетска првакиња СР Југославије.
Цена програма на месечном нивоу износи: 1000,00 динара

ИГРОМ ДО МАТЕМАТИKЕ

Циљ програма је омогућити што већем броју деце да у раном узрасту подстакну развој логичког мишљења и тако постигну боље резултате у школовањуу и даљем животу. Свака лекција је динамична и подразумева рад прилагођен деци раног узраста. Деца у узрасту до 7 година усвајају знања кроз игру па и не примете када су почели да сабирају, одузимају, множе и деле - овако развијају љубав према бројевима и математици. Деци се пружа прилика да стварају чврсте темеље за надградњу знања из математике и да кроз школовање немају тешкоће са математиком.
Програм се реализује у облику групне наставе (до 7 полазника), једном недељно у трајању од 45 минута до једног сата.
Програм "Игром до математике" реализује сарадник из интернационалне школе математике 2 плус 2, који је специјализован у домену развоја логичких вештина код деце у раном развоју.
Цена програма на месечном нивоу износи: 2800.00 динара

ДЕKУПАЖ РАДИОНИЦЕ

Техника декупажа је једна од најстаријих техника украшавања предмета и своди се на исецање и аранжирање делова папира и његово лепљење на обојену или другачије припремљену површину, а затим лакирање. Може се користити на различитим подлогама, једноставна је и даје врло ефектне резулате.
Декупаж је права уметност и вековима се користи да се обични или стари предмети учине лепшим.
Основни циљ је едукација и развој креативних потенцијала деце, кроз дружење и креативну игру, уз надзор креативног васпитача.
Kреативност је ментални процес који укључује стварање нових идеја, појмова или решења проблема и стварање нових веза између постојећих идеја и појмова. Уз чаробан свет боја деца се могу опустити и уживати стварајући разне креације.
Декупаж радионице одржавају се два пута недељно.
Цена на месечном износи: 750,00 динара

РАЗГОВАРАЛИЦА

У оквиру програма "Разговаралица" ради се на превенцији и дијагностици говорно-језичких поремећаја, отклањању говорних тешкоћа, гласовне корекције, неразвијеног говора и савладавање потешкоћа у писању и читању.
Рад деце са логопедом је 2 пута недељно у трајању по 45 минута.
Разговаралицу реализује мастер дефектолог-логопед Милица Мишљен.
Цена индивидуалних третмана износи: 1500, 00 динара.