Поштовани родитељи,

Наша „Креативна коцкица” смештена је на Видиковачком венцу, у прелепом амбијенту куће, са пространим двориштем, далеко од гужве и буке саобраћаја.
Располажемо са 150 м2 намењених потребама деце јасленог узраста и 260м2 луксузно и безбедно опремљеног простора, посебно прилагођеног потребама и интересовањима деце од 3 године до поласка у школу.

Наш задатак је да вам помогнемо у подизању, васпитавању, образовању и социјализацији деце, као и да вашој деци обезбедимо повољну друштвену средину у којој ће имати максималну слободу за испољавање талената и развијање креативности. Наш циљ је да омогућимо деци да имају срећно детињство, да се друже са својим вршњацима, да стекну праве пријатеље, да се учећи кроз игру осећају сигурним и вољеним.

У „Креативној коцкици“ ради професионалан и посвећен кадар са дугогодишњим искуством у области рада са децом, који пажљиво планира садржајан и квалитетан програм. Васпитачи имају индивидуалан приступ сваком детету, а посебна предност нашег вртића је што се васпитно-образовни рад планира и реализује у малим групама. На нивоу установе заступљен је тимски рад и међусобно уважавање и поштовање на свим релацијама.

Увек ћемо радо одговорити на сва ваша питања, дилеме и сугестије. Такође, свака критика и примедба су драгоцене јер нам је у интересу да се континуирано усавршавамо и активно сарађујемо са вама у циљу што срећнијег и успешнијег одрастања наших малишана.

Биће нам задовољство да нас посетите и упознате ново место за срећно и безбрижно одрастање ваше деце!

Радно време нашег вртића је од 06:00х до 18:00х свим радним данима

ДОБРОДОШЛИ!